Søg her...

Kurv
Kurv

Herretøj til Black Friday 2024

Model i Lindbergh strik
Model i Lindbergh strik

Skal du finde det bedste tilbud online på herretøj til Black Friday 2024? I denne korte guide viser vi dig det store udvalg af moderne herretøj, du kan finde på Wagners hjemmeside til Black Friday. Du kan finde alt fra jakkesæt, habitter, skjorter og sko til bukser og varme vinterjakker. Se alle vores smagsprøver herunder i denne guide. Læg derfor særligt mærke til vores webshop, fredag den 29. november.

Mange tilbud på herretøj til Black Friday

Black Friday er blevet rigtig stort i Danmark over de seneste år. En stor del af den årlige nethandel kommer på dagen for Black Friday. Black Friday falder altid på dagen efter Thanksgiving og dermed den sidste fredag i november. Det betyder, at vi i år holder Black Friday den 29. november og ligesom resten af de danske netbutikker og fysiske butikker, har Wagner også stærke tilbud på herretøj.

Tøj til Black Friday hos Wagner

Tøj på Black Friday er en stor jungle fyldt med tilbud, som nogle gange kan virke billige, men rent faktisk slet ikke er det. Vi har hertil lavet en liste med vores yndlingstøj til Black Friday, så du kan få et overblik over, hvilket herretøj, vi mener, er særligt relevant at købe på Black Friday fremfor en almindelig dag. Samtidig er det også vores bud på, hvilket tøj der står skarpt på mænd lige nu, samt hvilket herretøj der kommer til at sidde knivskarpt til vinteren, julen og de mange julefrokoster. Du kan også finde en billig julegave på Black Friday hos Wagner eller se på noget af vores juletøj til julefrokosten eller juleaftensdag. Der er meget forskelligt herretøj til mange forskellige smage og stilarter.

Husk dette når du køber dit tøj online på Black Friday

Køber du dit tøj online, skal du være særlig opmærksom på, hvilken størrelse du normalt bruger. Det er altid bedst at købe, hvad man kender. Kender du således størrelsen indenfor det mærke, du finder, kan du roligt købe det hos os. Hvorom alting er, skal du nok finde noget, der sidder godt på dig, og som du kan bruge i mange år.

Du kan læse voresguide til buksestørrelser samt en guide til størrelse på jakkesæt, skjorter og habit.

Hvad ville Wagner vælge af tøj til Black Friday?

Wagner har gjort det let for dig at finde de vigtigste tilbud. Du får en liste med jakkesæt, habit og skjorter som vi ville vælge på Black Friday. Det er selvfølgelig altid et personligt valg, hvilken type af tøj man foretrækker, men vi har valgt modeller, der ofte bliver solgt til Black Friday, og noget som de fleste har brug for henover vinter- og julesæsonen.

Wagners valg af skjorte: Lindbergh 1927

1927 er Lindberghs eksklusive label af skjorter, der alle er lavet i den bedste kvalitet og med lækre designdetaljer. Vi har valgt en lækker nålestribet skjorte i 100% bomuld med en skarp cut-away krave, som er prikken over i’et på ethvert business casual look. Skjorten er desuden syet lidt smallere i livet og sidder dermed tættere til kroppen, men er ikke for stram.

En ekstra feature ved denne skjorte er, at den har fået special-behandling, der gør at den er strygefri og derfor holder sig knivskarp hele dagen igennem - perfekt til alle de julefrokoster, du skal til. Du undgår altså at stå og fedte med strygejernet lige inden julefrokosten.

Shop Lindbergh skjorter her

Shop nu
Lindbergh 1927

Wagners valg af jakkesæt: Multifunktionelt jakkesæt fra JUNK de LUXE

Super klassisk habitsæt fra JUNK de LUXE, der samtidig har masser af moderne funktioner. Jakkesættet er for eksempel både smudsafvisende og krølfrit, så det er ideelt at tage med i kufferten til en forretningsrejse eller hvis du skal rejse til for eksempel et bryllup. For at få dette samlede look købes habitjakke og habitbukser hver for sig.

Shop nu
Multifunktionelt jakkesæt fra JUNK de LUXE

Wagners valg af trøje: Striktrøje fra Lindbergh

En uundværlig del af herregarderoben er en klassisk striktrøje i god kvalitet. Det får du med denne lækre strik i merinould, som har et elegant og enkelt look, der er nemt at style med både performance pants og jeans. Der er et stort udvalg af farver, så du kan finde lige præcis den, der passer bedst til dig.

Shop nu
Striktrøje fra Lindbergh

Wagners valg af sko: Sneakers fra Lindbergh

Et par helt klassiske sneakers er perfekte til et afslappet look. Skoenes overside er lavet af ruskind og lukkes med snørebånd.

Sko
Sneakers fra Lindbergh

Wagners valg af jakke: Læderjakke fra Lindbergh

Populær og super cool læderjakke fra Lindbergh lavet i 100% læder. Den perfekte blanding af rå stil og elegance - du kan både bruge jakken indenfor eller som overgangsjakke til forår og efterår.

Shop nu
Læderjakke fra Lindbergh