header.search.placeholder.mobile

Kurv
Kurv

The Technical Shirt fra Lindbergh – En skjorte til enhver situation!

Hvis der er noget der kan ødelægge en god fest, et møde på kontoret eller en første date – så er det en plet på den ellers flotte, hvide skjorte. Sæsonens nyeste skjorte fra Lindbergh hedder ”The Technical Shirt” og den er din nye wingman til enhver situation.

Lindbergh har i mange år lavet lækre skjorter i god kvalitet. Til denne efterårskollektion har Lindbergh kombineret deres lækre skjorter med innovativ funktionalitet. Skjorten er som sædvanlig lavet af premium bomuld for lækker blødhed og åndbarhed. Designet er cool og moderne, og der er virkelig tænkt over detaljerne – men denne gang er de nye detaljer usynlige!

Pletafvisende

For det første er skjorten pletafvisende. Det vil sige at man med let aftørring kan fjerne de fleste overfladiske pletter. Denne teknologi er genial, hvis uheldet skulle være ude i frokostbuffeten inden et vigtigt møde, eller hvis du spilder ketchup ved den første bid på daten. Desuden er Lindberghs The Technical Shirt åndbar samtidig med at den er pletafvisende, hvilket er ret unikt. ​

Krølfri

Den bløde bomuld har desuden fået en fin overfladebehandling, som gør den svær at krølle. Du kan have jakke eller habitjakke på uden at skjorten krøller. Mange kender sikkert at en nystrøget skjorte bliver krøllet efter en køretur med sele på (!). Udfordringer som denne bliver minimeret med The Technical Shirt.

​Antibakteriel

På toppen af kransekagen har The Technical Shirt fra Lindbergh ”intelligent freshness”, hvilket betyder at omverdenen bliver beskyttet for uønskede dufte (lugte om man vil), ved hjælp af den antibakterielle teknologi.

​Lindbergh design

Lindbergh er et dansk, maskulint mærke til mænd. Det er inspireret af historien om Charles Lindbergh, der som den første person fløj non-stop over Atlanterhavet. Målet med Lindberghs designs - At være cool i enhver situation.