Ta' 3 betal for 2 – Alle varer – Shop nu!
Fri fragt | Fri retur

Slips

Intet afslutter et jakkesæt så fint som et smukt slips og en matchende klud. Her hos Wagner finder du de flotteste slips fra Lindbergh i 100% silke, naturligvis med tilhørende klud. Vælg mellem flere flotte farver og mønstre.

Altid gratis LEVERING!
Gælder alle ordrer og leveringsformer
hurtig levering
Vi leverer normalt 1-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling
Fragtleverandør
Vi sender alle ordrer med GLS
Altid gratis LEVERING!
Gælder alle ordrer og leveringsformer
hurtig levering
Vi leverer normalt 1-3 hverdage efter vi har modtaget din bestilling
Fragtleverandør
Vi sender alle ordrer med GLS

Viser de første 24 af 39 produkter

Visning
Sortering

Sortiment

Vælg hvilken butik du ønsker at handle i

Stå skarpt i jakkesæt, skjorte og slips

Et slips kan bruges til mange forskellige antræk og til alle anledninger. Man kan mikse, matche, og forandre ens look fra dag til dag kun ved at ændre slips. Trænger du til et nyt slips, så hjælper Wagner dig på vej med et stort udvalg af flotte og stilrene slips i lækker, blød silke, som til alle tider er det foretrukne materiale til slips.

Hvorfor ikke pifte din skjorte op med et nyt slips? Trenden er klar – de fede, moderne farver spiller en større og større rolle. Hvis du skal have slips på, så vælg et, der virkelig udtrykker din personlige stil. Vær dog altid opmærksom på at vælge et slips, der passer til din skjorte.

Mangler du et billigt slips? Det kan du også være heldig at finde hos os.

Kan man købe slips online?
Ja, sagtens, for da slips er one size er slips noget af det letteste tøj at købe online – det passer altid. Derudover har vi hos Wagner flotte, detaljerede billeder af alle produkter, så du ved nøjagtig hvad du får, når du handler hos os. Vi betaler naturligvis fragt og eventuel returfragt, hvis du alligevel skulle have behov for at bytte. Du kan også henvende dig i din lokale Wagner, hvor vi altid står klar til at hjælpe dig med at bytte – også når du har handlet online hos os.

Vent venligst