Veste

Moden dikterer veste, og det er vi rigtig glade for hos Wagner, for lige præcis vesten er på én gang praktisk og flot. Find din nye vest her – vi har både veste til udendørslivet og til dit jakkesæt.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Sådan bruger du vesten

Hos Wagner har vi et lille, spændende udvalg af veste fra lækre mærker som Signal, Shine og ikke mindst Lindbergh. 

En dunvest gør sig absolut bedst som et alternativ til en jakke. En vest med dun er ofte tilstrækkelig til at holde varmen om efteråret, hvis du bruger den over en lækker striktrøje eller en cool sweatshirt. Typisk har dunvesten en flot, quiltet overflade, hvilket ligger helt i tråd med tidens trends. Prøv selv – vi er sikre på, at du vil blive rigtig glad for din dunvest.

Den strikkede slipover er blød, varm og helt perfekt at have på over en skjorte, når temperaturerne falder. En slipover vest er således mest til at have på indendørs. Det er en klassiker, som klæder rigtig mange mænd, også mange yngre mænd.

Et alternativ til den klassiske slipover er en vest i sweatkvalitet. Den kan bruges præcis ligesom den strikkede version, men har typisk lynlås og hætte, inspireret af sweatshirts.

Den klassiske vest med knapper passer til habitten, når det skal være formelt og lækkert. Du kender den og det er en sikker vinder, når du skal til bryllupper og andre stor fester.

Køb din vest hos Wagner
Når du shopper online hos Wagner får du ikke bare et bredt udvalg af tøj – du får også den samme gode service som du kender fra vores butikker. Det betyder blandt andet at vi har Fri fragt på ordrer over 399,-, når du bestiller online hos os og at vi tilbyder fri retur. Du kan også vælge at bytte i en af vores butikker, hvor vi står klar til at hjælpe dig.