Spar 20% på alle varer

Gælder kun online t.o.m. 2. pinsedag d. 20 maj.

Kurv

Sådan finder du de bedste Performance Pants til mænd

Gymnast i hvid Lindbergh T-shirt og grå performance pants
Gymnast i hvid Lindbergh T-shirt og grå performance pants

Skal du finde Performance Pants til mænd? Men er du usikker på, hvad et par gode Performance Pants kan? I denne guide kigger vi på Performance Pants, jeans, chinos og alt derimellem. Derudover viser vi dig, hvordan du skal pleje dine bukser, så du kan bruge dem i mange år. Vidste du, at Performance Pants er meget mere strækmateriale end et par almindelige bukser med stretch? Læs mere herunder om disse utroligt anvendelige bukser i vores inspirationsguide.

Performance Bukser til alle dagens gøremål

Performance Pants ligner til forveksling almindelige bukser og jeans. Det gør det endnu mere forvirrende at vælge de helt rigtige bukser. Der er simpelthen så mange forskellige bukser, at det kan være svært at adskille dem fra hinanden. Det er således vigtigt at stille nogle spørgsmål til dit valg af bukser:

 • Hvad skal jeg reelt bruge bukserne til i hverdagen?
 • I hvilke situationer kommer jeg til at bruge bukserne?
 • Hvorfor skal jeg have nogle bukser frem for andre?

Alle disse spørgsmål kan besvares med et kortfattet svar: Performance Pants. De kan bruges til alle dagens gøremål. Vi skal finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre, og hvad bukserne egentlig er lavet af? Det lyder for godt til at være sandt i mange tilfælde. Svaret er da også lidt blandet, men generelt er det overvejende positive resultater ved Performance Pants.

Model i Lindbergh performance pants og Lindbergh poloshirt

Hvad er forskellen på Performance Pants og almindelige bukser?

Et af de første spørgsmål, som vi kan stille, er, hvad forskellen på Performance Pants og "almindelige bukser" er? For at kunne besvare spørgsmålet er det vigtigt at gøre sig klart, hvad der menes med "almindelige" bukser.

Det kan f.eks. være:

De bliver kaldt almindelige bukser, fordi der enten er forholdsvis lidt eller slet intet stretch i dem.

Bukser med stræk har traditionelt set 1-3% elastan i sig, hvilket giver dem den gode strækevne, som er særligt behageligt.

Performance Pants skiller sig markant ud fra de andre, fordi de indeholder enten mere Lycra eller mere Elastan end bukser med stretch. Det betyder, at de indeholder 3% eller mere, hvilket gør dem ekstra elastiske og fleksible.

Valg af Performance Pants

Grunden til at folk tidligere har valgt almindelige bukser er på grund af det store udvalg, der var. Valget tog de ud fra et brand, pasform eller lignende, som de vidste, var af god kvalitet. Buksernes funktionalitet lå længere nede af listen, mens holdbarhed var tænkt med i købet af for eksempel et par gode jeans.

Vælger du Performance Pants er det et valg, hvor både kvalitet, funktionalitet og holdbarhed alle er lige vigtige. Det er fordi, at de kan bruges til rigtig mange aktiviteter i dagligdagen.

Fordele ved Performance Pants:

 • Særligt komfortable og behagelige
 • Kan bruges til både hverdag og fest
 • Kan bruges i både aktive og mindre aktive situationer
 • Skabt gennem nye teknologiske og energibesparende metoder

Typer af Performance Pants

Performance Pants er et ret nyt begreb i Danmark, og der er da også flere og flere forhandlere, der sælger dem. Til gengæld er der ret mange forskellige typer af Performance Pants og pasforme, som det kan være svært at skelne imellem. Efter at have taget et blik på markedet, kan vi sige, at der bliver stort set lavet Performance Pants af alle de klassiske bukser, som vi kender.

Gymnast i hvid Lindbergh T-shirt og grå performance pants

Pasforme i Performance Pants

Det er vigtigt at finde din type af bukser i Performance-kategorien. Noget andet er, at finde den pasform, som du vil gå med. Skal de for eksempel være brede i bunden eller toppen, skal de være smalle hele vejen ned, etc. Det er spørgsmål, som du skal være opmærksom på, når du finder din yndlingspasform.Vi har skrevet om pasforme i vores størrelsesguide, hvor du også kan finde ud, hvad forskellene er på dem. Herunder har vi en liste over, hvilke pasforme Performance Pants findes i:

 • Cropped fit
 • Regular fit
 • Skinny fit
 • Slim fit
 • Tapered fit

Pleje af Performance Pants

Mange af bukserne er forvasket, så du undgår unødvendig krymp eller farvetab, men for at være på den sikre side og for at opnå den længste levetid på bukserne, anbefaler vi følgende:

 • Vask bukserne ved 30 grader
 • Vend vrangen ud på dem i vaskemaskinen
 • Vask med ensfarvet tøj
 • Undgå tørretumbler - tør dem udenfor

Følger du nogle af disse tommelfingerregler, vil du kunne bruge dine bukser i mange år frem. Det kommer selvfølgelig an på, hvor meget du går i dem. Går du meget i dem, får de naturligt slid, så hav altid et par eller to ekstra til at skifte med.  

Yderligere inspiration til at finde Performance Pants til mænd hos Wagner

Savner du mere inspiration til at vælge de rigtige Performance Pants? Wagners butikker har en masse forskellige Performance Pants, som du kan blive inspireret af. Wagners eksperter er din professionelle rådgivning, når du kommer ned i butikken, så du kan finde de helt rigtige Performance Pants til dig. De er samtidig nogle af de mest dedikerede eksperter inden for herremoden og ved, hvor moden bevæger sig hen lige nu.

Få mere viden om nye trends, materialer og farver inden for Performance Pants -  kom ned i din lokale Wagner herretøjsbutik, eller se alle de mange forskellige slags bukser vi har på vores hjemmeside samt vores størrelsesguide til dem.