Bison

Bison er herretøj med fokus på det maskuline, det enkle og det funktionelle. Der er noget jordbundet og naturligt over mærket, og det er værdier, som mange moderne mænd kan identificere sig med.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Bison – tøj designet til dig

Tøj i rigtig god kvalitet med et maskulint, enkelt og funktionelt design – det er hvad Bison står for, og hvad mange mænd foretrækker. Læs mere om det lækre mærke lige her.

Bison er maskulint, men bestemt ikke ikke farveforskrækkede – blandt de klassiske farver som bordeaux, navy, grå og sort er der nemlig også brændt orange og klare blå farver, som giver dig mulighed for at gøre din stil mere personlig. Samtidig har Bison med få, veludførte detaljer har markeret sig som et lækkert mærke.

Kender du endnu ikke mærket så godt, så er det bestemt på tide at afprøve stilen. Er du allerede vild med stilen, vil du uden tvivl blive begejstret for vores nyeste varer fra mærket.

Bisons kollektioner spænder vidt. Med både T-shirts, trøjer, bukser, skjorter, underbukser, poloshirts og meget andet kan du finde alt det tøj, der mangler i din hverdagsgarderobe. Vi forhandler også de populære jakker fra Bison.

De enkle designs gør, at mærkets tøj lægger op til at indgå i en afslappet, lækker hverdagsstil, der udstråler MASSER AF overskud. Gør denne stil til en del af dig gennem ægte Bison klassikere som lækre, bløde strikcardigans med lynlåslukning, T-shirts med enkle prints og fede, funktionelle herrejakker.

Køb Bison tøj hos Wagner online
Hos Wagner finder du altid masser af lækkert tøj fra Bison – og der er mange andre fordele ved at handle online hos os. Vi giver Fri fragt på ordrer over 399,-, vi betaler eventuel returfragt, og vi tilbyder, at du kan bytte i din lokale Wagner.

Er du medlem af vores Club Wagner, så er der endnu flere fordele. Bliv medlem her.