JUNK de LUXE

JUNK de LUXE er funderet i modsætninger. Det lækre, urbane brand forstår ganske enkelt at fortolke moden på deres egen, tidløse måde med simple, afslappede og stadig knivskarpe designs.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Kunst, mennesker og mode forenet i knivskarpe designs

Med JUNK de LUXE kan du give den gas på verdens største catwalk: Gadebilledet. Brandet designer nemlig cool tøj, der på én gang er enkelt og afslappet.

Hos JUNK de LUXE er intet tilfældigt, alle detaljer og snit er uhørt gennemtænkte og skarpt udførte. Det er ganske enkelt maskulin, tidløs vintagemode til hverdagens mænd.

JUNK de LUXEs unikke attitude opstår i en modsætningsfyldt dynamik mellem en rodfæstet forståelse af fortidens vintagemode og en evig fremadskuen. Vigtigst af alt går brandet aldrig på kompromis med god og lækker kvalitet. Derfor er vi stolte af at føre mærket her hos Wagner. Nøgleord som bæredygtighed, autenticitet, originalitet og ungdom gør JUNK de LUXE til et mærke, som passer perfekt ind i vores visioner. Med de enkle designs kan du også let kombinere brandet med andre dele af vores sortiment for at skabe dit helt eget udtryk.

Uanset om du leder efter T-shirts, striktrøjer, shorts eller lækre jakker, har vi spændende trends til dig fra JUNK de LUXE. Vigtigst er dog brandets denim-hjerte, der banker for lækre jeans. Denim er for JUNK de LUXE både udgangs- og omdrejningspunkt i mange designs. Hos Wagner er dette brand din indgang til et kontrastfyldt, urbant look, der følger og fortolker tidens trends, uden at gøre dig til slave for modediktaturen. Bliv inspireret af mærkets skarpe og kunstneriske tilgang til moden – det er vi blevet hos Wagner!

Shop JUNK de LUXE hos Wagner online
Vi har gjort det let for dig, at finde de lækreste og nyeste trends fra JUNK de LUXE her hos Wagner. Du kan selv sortere farver, størrelser og produkter, så sender vi dine favoritter direkte til din hoveddør – og vi giver selvfølgelig Fri fragt på ordrer over 399,-. Hvis du er medlem af Club Wagner optjener du endda bonus, når du handler hos os.