Skjorter

Vil du udtrykke din egen stil, har du næsten uanede muligheder med en skjorte. Vælg din yndlingsstil og få en ny, lækker skjorte fra de bedste mærker som Eterna, Lindbergh eller Shine Original.

  • Fri fragt på ordrer over 399,-
  • Byt i alle Wagners butikker
  • Prismatch: vi matcher den billigste pris

Skjorter til både hverdag og fest

Hos Wagner finder du en verden fuld af skjorter, for vi elsker skjorten med alle dens facetter. Vi har et bredt udvalg fra nøje udvalgte mærker, hvilket sikrer, at du både får kvalitetsskjorter og godt design, når du handler hos Wagner.

Fra hverdagsskjorter til festskjorter
Brug skjorter både til hverdag, på arbejdet og i fritiden, og selvfølgelig til fest. Til hverdag kan du bruge en skovmandsskjorte eller en denimskjorte som den er, for eksempel sammen med jeans eller chinos for et afslappet hverdagslook. Du kan også sagtens vælge en kortærmet skjorte til hverdag. En skjorte kan let bruges i et festligt med et par habitbukser og et par klassiske lædersko. 

Til fest holder den klassiske stil med den velkendte hvide skjorte eller om det er tidens mønstrede skjorter. En flot ternet skjorte eller en stribet skjorte holder nemlig stadigvæk. Brug en enkel skjorte sammen med et lækkert slips og skab en eksklusiv stil, der gør sig godt i mange festlige sammenhænge. Foretrækker du at gå med butterfly frem for slips, så tillader tidens trends også dette. Især yngre mænd har genopdaget hvad en lækker butterfly kan gøre for en skjorte. Uanset om du vælger det ene eller det andet, så sørg for at det passer til den skjorte, du vælger. Få inspiration fra vores guide 7 fede skjorter til mænd.

Køb skjorter hos Wagner
Køb dine skjorter hos Wagner og oplev, hvordan online handel bør fungere. Vi giver nemlig Fri fragt på ordrer over 399,- og fri retur, vi leverer hurtigt og du kan bytte i din lokale Wagner. Er du medlem af vores kundeklub – Club Wagner – opsparer du naturligvis bonus på din handel, nøjagtig som hvis du havde handlet i en af vores mange fysiske butikker.